Portofoliu

S.C. TEHNO FOREST S.R.L.

Societate comerciala înfiițată în anul 2002 având ca obiect de activitate:

Construcții drumuri și poduri
Agregate de balastieră
Închirieri utilaje
Irigații
Îmbunătățiri funciare

Începând cu balastiera din Lespezi, jud Iași, ne extindem cu utilaje de ultimă generație cât și un parc de autocamioane.

În dorința de a satisface o gamă cât mai largă de potențiali colaboratori, de curând am deschis o nouă stație de sortare pe râul Moldova, Balastiera Pod Izvor în Păltinoasa, Gura Humorului.

AFJ BETON

Societate comerciala înființată în anul 2015 având ca obiect principal de activitate fabricarea și comercializarea betonului.

Cu o stație de sortare agregate proprie și un parc de autocamioane și auto pompe de beton de ultimă generație, suntem pregătiți în orice moment să facem față oricărei provocări și să îndeplinim cerințele colaboratorilor noștri în cel mai scurt timp ținând cont și de costurile aferente.

Se vinde instalatie completa concasor cu falci

Se vinde instalație completă de concasare cu fălci, buncăr de alimentare cu vibratoare, benzi de descărcare si multe alte echipamente pentru balastieră și carieră. (Ciururi, benzi transportoare diverse dimensiuni, concasoare secundare, tertiare si cu falci).

Date de contact: office@tehnoforest.ro sau telefonic : 0723 963 963.

Read more

Proiecte pentru comunitate și pentru mediul privat

Proiecte pentru comunitate și pentru mediul privat, echipe de profesionisti si aparatura de ultima generatie e ceea ce ofera parteneriatul Tehno Forest si AFJ Beton, lider pe piata producatorilor de beton din zona si furnizori directi de agregate naturale. 

Parteneriatul este intr-o continua expansiune atat logistica cat si industriala oferind solutii complete pentru infrastructuri rutiere, imbunatatiri funciare cat si irigatii. Garantam calitate si profesionalism cu ajutorul echipelor mixte de ingineri si echipamentelor de ultima generatie prietenoase cu mediul inconjurator.

Gata oricand sa te ajutam in proiectul tau folosindu-ne de experienta noastra dobandita in ani si proiecte duse la final cu succes.

Află detalii despre serviciile oferite

 www.tehnoforest.ro

Contactează-ne acum la nr. de telefon

 0723.963.963 sau  0745.766.191

Read more
Call Now ButtonSună acum!