Fabrica de boltari

Fabrica de bolțari vibropresați

Boltarii sunt elemente din beton vibropresat cu utilizare preconizata, cu utilizare in constructii de zidarie obisnuita, structuri de zidarie neportanta si /sau lucrari de constructii ingineresti. Boltarii din beton vibropresat sunt de doua categorii:

  • boltari de zidarie
  • boltari de fundatie

Care sunt domeniile lor de utilizare?

Boltarii se pot utiliza la constructii civile (anexe gospodaresti, imprejmuiri perimetrale curti, constructii provizorii), industriale (inchideri perimetrale pentru hale, spatii de depozitare, etc.) si agricole (spatii de depozitare si /sau cresterea animalelor, etc.).

Desemenea boltarii se pot folosi la construirea de fundatii (boltarii de fundatie), zidarii neportante de inchidere(boltarii de zidarie) si compartimentare pentru constructii cu destinatiile enumerate sau alte destinatii prevazute prin proiect.

Care sunt beneficiile gardurilor din boltari?

Din capul locului, trebuie precizam ca alegerea unui gard din boltari va aduce beneficii importante:

  • Siguranta: Boltarii sunt produsi in mediu industrial din beton, asa ca rezistenta la efractie este foarte buna. Nu veti avea griji asupra bunurilor din curte sau gradina daca ati montat un gard de boltari;
  • Confort: Este reconfortant sa stiti ca nu aveti nevoie sa interveniti cu activitati de intretinere asupra gardului si nici ca nu se deterioreaza usor, pentru a avea nevoie de reparatii dese;
  • Economie: Se construiesc relativ usor gardurile din boltari, prin suprapunerea boltarilor si intarirea lor cu liant. De asemenea, pretul de achizitie al boltarilor de beton nu este la fel de mare ca al betonului turnat sau al placilor prefabricate din beton.

Tratăm fiecare solicitare cu promptitudine și seriozitate.
Ne angajăm să răspundem nevoilor tale în cel mai scurt timp.

Sună acum!